Снимка: Trafficnews.bgИсторията с убийството на пловдивският професор Стефан Нейков е потресаваща.

...
Снимка: Trafficnews.bgИсторията с убийството на пловдивският професор Стефан Нейков е потресаваща.
Коментари Харесай

Версия: Убитият пловдивски професор се забъркал в любовен триъгълник със студентка и мъжа й

Снимка: Trafficnews.bg

Историята с убийството на пловдивският професор Стефан Нейков е потресаваща. От свои източници Блиц научи, че професорът се е забъркал в любовен триъгълник, който е коствал живота му.

32-годишна жена, която през 2005-та година е била студентка в университета, в който преподава в Пловдив жертвата, е била прекъснала образованието си. 

Наскоро тя още веднъж е станала студентка, като професорът е заречен да помогне за завършването й. По информация на Блиц ученият е желал от дамата милувки и пари. Разследващите са открили, че първото той е получил. 

Снощи дамата и професора са се отдали на интимни милувки на изхода на Пловдив, посока село Оризаре. Там били хванати от мъжа й, който пребил професора с бухалка. 

Жертвата има голям брой счупени ребра, счупена лопатка и доста други контузии. Побоят е бил нанесен единствено от ревностния брачен партньор. След това фамилията откарва пребития Нейков до Военна болница в Пловдив, където е била паркирана другата му кола. 

Малко по-късно Нейков издъхва. Към момента е арестуван мъжът. Всеки миг Окръжна прокуратура-Пловдив ще му повдигне обвиняване за съзнателно ликвидиране и ще го задържи за 72 часа заяви зам.-окръжният прокурор Галин Гавраилов. 

Жената е разпитана. Към момента и двамата спомагат на следствието. Все още няма изясненост по какъв начин брачният партньор е схванал за любовната среща сред професора и жена си. Не се икзлючва и вероятността младата жена да е уведомила мъжа си за това, че е изнудвана.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР